Vstopnica za vadbo VITAS ENERGY ON LINE

Vstopnica za vadbo VITAS ENERGY ON LINE

Vstopnica za vadbo VITAS ENERGY ON LINE vam bo omogočila vstop v on line svet vadbe VITAS ENERGY. Vsak teden bomo vadili skupaj v živo preko spleta, posnetki vam ostanejo, da lahko vadite večkrat. Zraven vas razvajam s še bonus vajami za pravilno držo, notranjo moč, raztegovanje mišic,… la vitas nasveti in motivacijskimi afirmacijami za boljši jutri.

Podroben opis same vadbe VITAS ENERGY on line si lahko preberete v opisu spodaj.

45,00 303,00 

Vstopnica za vadbo VITAS ENERGY ON LINE

 

Spoznajte LA VITAS ON LINE SVET :).

vadba vitas energy on line

Z veseljem vam predstavljam vadbo VITAS ENERGY ON LINE. Kaj to sedaj pomeni? Vsi, ki želite vaditi kar od svojega varnega doma, vam omogočam tudi to možnost ali priložnost, kakor koli vzamete ;).

 

Moto vadbe VITAS ENERGY ON LINE je, da lahko vadite kar od svojega varnega doma. Namen te vadbe je, da se združimo in skupaj naredimo nekaj za svoje telo in dušo. Tako poskrbimo za zdravje in splošno dobro počutje.

 

Vstopnica za vadbo VITAS ENERGY ON LINE … KAJ JE VADBA VITAS ENERGY ON LINE?

Rdeča nit vadbe je, da se bomo dobivali vsak teden za eno uro v živo v FB skupini. Tako bomo poskušali prikrojiti čimbolj naraven in domač občutek druženja, kot da bi bili v živo. Termin določimo tedensko, vas obvestim, kdaj bo naslednja ura. Tudi če ne boste mogli biti z mano v živo tisti trenutek, bo video shranjen in ga boste lahko pogledali kasneje. Kar je še super, vaje boste lahko delali vsak dan.

Video vam ostane v skupini shranjen, dokler ne obdelamo določenih vaj.  Nekje 4 tedne vam stare ure vadbe ostajajo v skupini, potem se zbrišejo.

Zakaj?

Ker prihajajo nove vadbene ure, katere boste potem lahko delali večkrat v tednu. Moje izkušnje pravijo, če imate preveč nanizanih vaj, delate manj, zato boste imeli na razpolago vaje na mesečni zalogi potem, pa gremo naprej.

 

Vsak teden vam dodam še kak video bonus vaje na temo vitas energy gibanje ali dihanje ali sproščanje, raztegovanje. Lahko tudi kak la vitas nasvetafirmacijo tedna, na kateri potem lahko tudi bolj intenzivno delate.

 

Po vaji me lahko tudi kaj vprašate. Lahko vprašanje kar napišete pod post v komentar. Vprašate me lahko tudi kasneje, ko kakšno vajo ponavljate doma, pa vam kaj ne gre ali kaj podobnega? Pišite mi na info@lavitas.si.

 

Se bom potrudila, da bo druženje skoraj enako, kot da pridete k meni v živo na gibalno uro VITAS ENERGY. Torej vadba VITAS ENERGY bo potekala na enak način (potek same gibalne ure), kot da bi delali z menoj v mojem LA VITAS templju gibanja in notranjega miru. Tako lahko napredujemo in še bolj močno kreiramo in ustvarjamo še bolj svetle nove dni. Ti dnevi vam bodo dali nove moči in več upanja za boljše življenje.

 

KAKO POTEKA VADBA VITAS ENERGY ON LINE?

Vadba VITAS ENERGY ON LINE vam omogoča, da enkrat ali večkrat tedensko z mano povadite preko video vsebin. Čas vadbe, ko vadite preko videov, si izberete sami. Tedenski video posnetki vam ostanejo celi teden na razpolago. Tako da lahko vadite takrat, ko imate vi čas, tudi večkrat na teden ali dan.

 

Takrat, ko smo v živo preko FB skupine, vadimo skupaj, kot bi bili pri nas v dvorani. Torej, ko določimo termin, kdaj v tednu bomo izpeljali gibalno vajo v živo, se takrat vsi gledamo preko kamer in vadimo vsak v svojem gibalnem prostoru. Priporočam vam, da si naredite miren in zračen gibalen kotiček, kjer vas nobeden ne bo motil tisti čas. Če boste imeli takrat kakšno vprašanje, mi seveda napišete v komentar in vam tako lahko kar takoj odgovorim, ali pokažem bolj nazorno vajo…

 

SHRANJEVANJE…

Video-gibalna vaja, ki smo jo izvajali v živo vam ostane shranjena v skupini in jo lahko večkrat pogledate oziroma povadite.

Za mesec dni – 4 vaje boste imeli shranjenih videov, potem se le ti izbrišejo, saj prihajajo tedensko vedno novi. Tako da se ne boste izgubili v vajah in potem ne boste vedeli, katero vajo bi delali. Dobro je, da delate nove vaje v novem tednu oz. mesecu.

Tako boste lažje napredovali in sledili novim vajam.

 

Novi gibalni videi z VITAS ENERGY gibalnimi vajami se bodo sproti shranjevali. Tako zopet lahko večkrat povadite čez teden tudi sami.  Tedensko dobite na razpolago tudi kaki bonus video gibalnih VITAS ENERGY kratkih vaj, katere si lahko tedensko vrtite in vadite v večkrat v tednu. Potem pride novi teden in na razpolago pridejo zopet novi videi s krajšimi gibalnimi VITAS ENERGY vajami, s katerimi si boste zopet lahko tisti tekoči teden kratkočasili svoj prosti čas. Lahko pa si pogledate tudi kaki video za nazaj.

 

Pri vadbi on line imate resnično neskončno možnosti za vadbo doma. Je pa res, da morate biti malce organizirani in odločeni, da boste recimo trikrat v tednu res nekaj naredili za sebe❣

 

Kadarkoli me lahko karkoli vprašate in vam bom odgovorila ali preko videa ali pisno. Vprašate me lahko na info@lavitas.si ali preko fb zaprte skupine vprašanje zapišete v komentar.

 

Na voljo vam bodo tudi številni LA VITAS NASVETI, kateri vas bodo botrili in motivirali, da boste naredili kaj za sebe vsak dan. Dodala bom tudi vsak teden eno AFIRMACIJO, katera vas bo motivirala tisti teden in vam dvigovala energijo.

 

Vstopnica za vadbo VITAS ENERGY ON LINE … Kako se z menoj lahko povežete v vadbeni proces VITAS ENERGY ON LINE?

Vadba VITAS ENERGY ON LINE bo delovala po principu zaprte FB skupine, v katero vas povabim jaz osebno preko linka, seveda pod določenimi pogoji.

Prvi osnovni pogoj je, da si želite vaditi od doma in si želite vzeti čas zase in tako napredovati tako na fizičnem kot tudi na osebnem nivoju. Združujemo se zato, da se podpiramo, spoštujemo in učimo drug od drugega. Širimo dobro voljo, pozitivno energijo, ljubezen do gibanja. Ozaveščamo pomembnost vzdrževanja NOTRANJEGA MIRU v sebi, katerega ustvarimo z osnovnim naravnim dihanjem

 

Pomemben nam je fizičen napredek, kot so večja fleksibilnost in zmogljivost telesaVadimo na telesu prijazen način, zelo počasen in ponotranjen. Gibanje začnemo z dihanjem in tako povežemo s telesom tudi svojega duha, kar nam omogoča večje čutenje…

To pomeni, da vadiš z mano od doma preko video vsebin, se bom potrudila, da bo skoraj tako, kot bi bil-a z menoj v vadbenih prostorih v živo.

 

Vadite na lastno odgovornost! Če imate kakršne koli zadržke, se prosim najprej posvetujte z osebnim zdravnikom.

 

Vstopnica za vadbo VITAS ENERGY ON LINE … Kako plačam vadbo VITAS ENERGY ON LINE?

Skupina je zaprte narave in je plačljiva, saj se tretira kot obiskovanje vadbe, samo da smo ON LINE.

V primeru mesečnega plačevanja se plačilo izvede na TRR zadnji teden v mesecu za novi mesec, po predhodno izdanem računu. V primeru, da zakupite pakete, vam pošljemo račun teden pred iztekom paketa, kateri mora biti poravnan do zadnjega dneva v mesecu, da se vam potem vstopnica podaljša za tri ali šest mesecev ali celo leto. Odvisno za kateri paket se odločite. V primeru, da ne boste več obiskovali vadbe VITAS ENERGY ON LINE, se morate obvezno odjaviti na mail info@lavitas.si. V nasprotnem primeru boste izgubili dostop do gibalne skupine on line!!!

 

Vse cene lahko preverite na linku klik klik TUKAJ.

 

Mesečno vadba vključuje video programa nekje za  250-360 minut celotne vadbe in mojo podporo preko videov ali pisno. Zraven vas razvajam še z LA VITAS NASVETI za boljše počutje in še krajšimi gibalnimi vajami…za hitro raztegovanje ali bildanje mišic. Pa tudi še kakšno drugo presenečenje (dodatni popusti drugih mojih storitev) se lahko zgodi na temo sprostitve uma in duha..;)

 

PREDNOST VADBE ON LINE JE, DA LAHKO VSAK DAN VADITE. TUDI VEČKRAT NA DAN, ČE IMATE VOLJO IN ČAS; IN TO ZA ZELO SIMBOLIČNO CENO :).

 

Več o plačilnih pogojih si prosim preberite TUKAJ. Glejte pogoje za vadbo VITAS ENERGY ON LINE. Prosim preberite si tudi vse ostale splošne pogoje, ki pa veljajo za vse LA VITAS storitve. Klik klik  TUKAJ.

 

Hvala za razumevanje.

 

Se veselim on line raziskovanja z vami.

 

Se beremo in gledamo preko kamere….

 

Hvala za zaupanje.

Mojca, lavitas.si

 

Kako vam še lahko pomagam do boljšega počutja?

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

 

Če pa bi se raje odločili za timsko delo v živo, pa lahko pridete tudi v naš LA VITAS tempelj gibanja in notranjega miru, vas bom želo vesela. Na vadbo VITAS ENERGY v živo se lahko prijavite klik klik TUKAJ.

 

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahk onaročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.