Esenca vir mladosti in vitalnosti

la vitas lunine kristalne esence

Esenca vir mladosti in vitalnosti vas vzpodbuja, da se povežete s seboj, da se sprejmete takšni kot ste in zaživite v radosti, veselju, svoji energiji,… Ko smo v svoji energiji in posledično izražamo svojo resnico, se nam notranja vitalnost krepi, posledično ostajamo mladostni, polni energije, radosti, ljubezni,… To je recept za vitalnost. Ko živimo sebe, izražamo sebe, se krepimo, krepimo notranjega duha in tudi telo. Esenca nam pri vsem tem daje podporo in nas usmerja. Intuitivno nam tudi šepeta, katera hrana krepi vitalnost našega telesa in nam tako tudi pomaga ohranjati zdravo telo.

18,19 27,99 

…esenca vir mladosti in vitalnosti…

VIR MLADOSTI IN VITALNOSTI (roževec, kamena strela in granat)

LA VITAS lunina kristalna esenca  VIR MLADOSTI IN VITALNOSTI, je esenca, katera vam bo dvignila vašo energijo, ljubezen do sebe, dobro počutje in okrepila zdravje. Sprogramirana je na dvig močne vitalnosti v telesu, kar je seveda vir mladosti in osebne moči.

Poleg lunine moči, dodatno esenco podpirajo kar trije kristali: roževec, kamena strela in granat. To je odlična kombinacija, da vas maksimalno lahko podprejo in krepijo vašo VITALNOST. Posledično ste bolj zadovoljni s samim seboj, imate več pozitivne energije, da lahko ustvarjate v življenju točno tiste stvari, katere vas veselijo.

Esenca vir mladosti in vitalnosti vas vzpodbuja, da se povežete s seboj, da se sprejmete takšni kot ste in zaživite v radosti, veselju, svoji energiji,… Ko smo v svoji energiji in posledično izražamo svojo resnico, se nam notranja vitalnost krepi. Posledično ostajamo mladostni, polni energije, radosti, ljubezni,… To je recept za vitalnost. Ko živimo sebe, izražamo sebe, se krepimo, krepimo notranjega duha in tudi telo. Esenca nam pri vsem tem daje podporo in nas usmerja. Intuitivno nam tudi šepeta, katera hrana krepi vitalnost našega telesa in nam tako tudi pomaga ohranjati zdravo telo.

 

Esenca vir mladosti in vitalnosti

Uporaba: Lunino kristalno esenco oz. stekleničko najprej primite v roke in jo začutite ter se povežite z njo. Začutite njen namen in seveda dodajte še svojo močno vero v ta namen. Nato jo nanesite v svoje avrično polje (to je vsaj 30 cm stran od telesa). Zaprite oči in držite namen in začutite pozitivne vibracije, katere vam dvigujejo energijo in razpoloženje.

 

Pazite, da vodica ne pride v stik z očmi!

 

Namen uporabe lunine kristalne esence: je samo za zunanjo uporabo in ne za uživanje!

 

Posnela sem vam tudi video, kako uporabljati esence v praksi, zato kar pogumno klikni na link TUKAJ.

 

Rok trajanja: 3 mesece po odprtju (ko esenco porabite, si lahko kristale shranite, dajte jih malo pod tekočo vodo in nato na mesto, kjer boste začutili, da je prav).

 

Sestavine: destilirana voda, različni kristali

 

Možnosti:

Na voljo imate dve velikosti stekleničk la vitas luninih kristalnih esenc, in sicer 50 ml in 100 ml.

 

Opis vseh esenc si lahko preberete klik klik TUKAJ.

 

Naj vam služi v najvišje dobro ???.

 

Mojca, lavitas.si

 

Če pa želite osebno delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahko naročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.