Esenca ljubezen do sebe

la vitas lunine kristalne esence

LJUBEZEN DO SEBE (roževec in kamena strela)

Esenca ljubezen do sebe vas bo vzpodbujala, da se postavite na prvo mesto. Dala vam bo moč, da rečete NE, takrat ko tako začutite❣ Opominjala vas bo, na katerem področju še morate vzpostaviti ljubezen do sebe. Odpirala vam bo tudi prave priložnosti učenja, da boste lahkotno vzpostavili svoj namen – LJUBEZEN DO SEBE. ?

12,99 19,99 

Esenca ljubezen do sebe…

LJUBEZEN DO SEBE (roževec in kamena strela)

LA VITAS lunina kristalna esenca  LJUBEZEN DO SEBE, je esenca, katera vam bo vrnila ljubezen do sebe, do svojega telesa in svoje duše. Torej v prvi vrsti definitivno vas spodbuja, da se postavite zase in odločno rečete tudi NE, če tako čutite. Spodbuja vas, da se daste na prvo mesto. Da se začnete imeti radi v vsem pomenu besede. Torej motivira vas, da upoštevate sebe in svoje telo, da si privoščite le najboljše. Da skrbite za sebe in za svoje telo z gibanjem in zdravo prehrano… O ja tudi to je ljubezen do sebe. Najbolj pomembno je, da se obrnemo vase in se začnemo spoznavati in tako tudi vzljubiti celostnega sebe brez obsojanj in samokritik!

Esenca, vključno z obema kristaloma- roževec in kamena strela, vam da vso podporo. Vas vzpodbuja, da se odprete ljubezni do sebe. Esenca vzpostavlja zelo močno vibracijo ljubezni v vas.

Esenca ljubezen do sebe

Uporaba: Lunino kristalno esenco oz. stekleničko najprej primite v roke in jo začutite ter se povežite z njo. Začutite njen namen in seveda dodajte še svojo močno vero v ta namen. Nato jo nanesite v svoje avrično polje (to je vsaj 30 cm stran od telesa). Zaprite oči in držite namen in začutite pozitivne vibracije, katere vam dvigujejo energijo in razpoloženje.

 

Pazite, da vodica ne pride v stik z očmi!

 

Namen uporabe lunine kristalne esence: je samo za zunanjo uporabo in ne za uživanje!

 

Posnela sem vam tudi video, kako uporabljati esence v praksi, zato kar pogumno klikni na link TUKAJ.

 

Rok trajanja: 3 mesece po odprtju (ko esenco porabite, si lahko kristale shranite, dajte jih malo pod tekočo vodo in nato na mesto, kjer boste začutili, da je prav).

 

Sestavine: destilirana voda, različni kristali

 

Možnosti:

Na voljo imate dve velikosti stekleničk la vitas luninih kristalnih esenc, in sicer 50 ml in 100 ml.

 

Opis vseh esenc si lahko preberete klik klik TUKAJ.

 

Naj vam služi v najvišje dobro ???.

 

Mojca, lavitas.si

 

Če pa želite osebno delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahko naročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.