Esenca dvig vibracije doma

la vitas lunine kristalne esence

Esenca dvig vibracije doma vam bo pomagala vzdrževati energijski red in disciplino. Dvigovala vam bo razpoloženje in energijo vašega doma, da se boste počutili v njem varno, radostno in lahkotno.

12,99 19,99 

…esenca dvig vibracije doma…

DVIG VIBRACIJE DOMA (turmalin in kamena strela)

LA VITAS lunina kristalna esenca  DVIG VIBRACIJE DOMA, je esenca, katera vam bo dvigovala in vzdrževala pozitivne vibracije vašega doma. Z njo lahko energijsko prečistite vse prostore vašega doma. Pozorni bodite, da greste po vseh kotih, saj se tam največ nizkih energij zadržuje in domuje.

Če imate doma nestrinjanje in so bile sprožene nizke energije, se le te usedajo po kotih vašega doma. Tako vam ta esenca počisti vse te negativne energije, ki ste jih nevede sprožili. Tako vam tudi dvigne pozitivno vibracijo vašega doma.

Po uporabi se boste v prostorih počutili bolj lahkotno in pozitivno.  Seveda ne pozabite, da vaš nered esenca ne more odpraviti, zato kar zavihajte rokave in akcija. Šele po tem, ko bo vaš dom fizično čist in pospravljen, se lahko lotite tudi energijskega čiščenja. Kristala turmalin in kamena strela vam bosta držala visoko vibracijo v sodelovanju z vami ;).

 

Esenca dvig vibracije doma

Uporaba: Lunino kristalno esenco oz. stekleničko najprej primite v roke in jo začutite ter se povežite z njo. Začutite njen namen in seveda dodajte še svojo močno vero v ta namen. Nato jo nanesite v svoje avrično polje (to je vsaj 30 cm stran od telesa). Zaprite oči in držite namen in začutite pozitivne vibracije, katere vam dvigujejo energijo in razpoloženje.

 

Pazite, da vodica ne pride v stik z očmi!

 

Namen uporabe lunine kristalne esence: je samo za zunanjo uporabo in ne za uživanje!

 

Posnela sem vam tudi video, kako uporabljati esence v praksi, zato kar pogumno klikni na link TUKAJ.

 

Rok trajanja: 3 mesece po odprtju (ko esenco porabite, si lahko kristale shranite, dajte jih malo pod tekočo vodo in nato na mesto, kjer boste začutili, da je prav).

 

Sestavine: destilirana voda, različni kristali

 

Možnosti:

Na voljo imate dve velikosti stekleničk la vitas luninih kristalnih esenc, in sicer 50 ml in 100 ml.

 

Opis vseh esenc si lahko preberete klik klik TUKAJ.

 

Naj vam služi v najvišje dobro ???.

 

Mojca, lavitas.si

 

Če pa želite osebno delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahko naročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.